• Záver školského roka

          • A znovu tu máme koniec jedného krásneho školského roka. Zažili sme toho veľa. Veľa sme sa naučili ale aj zabavili. Absolvovali sme mnoho zážitkových aktivít a podujatí. Našli sme si nových kamarátov a veľa sme sa spolu nasmiali. Teraz prišiel čas, zhodnoť našu celoročnú prácu a odmeniť každého za jeho usilovnosť.

            Tento rok sa lúčime s Gabikou, Veronikou, Dianou, Štefanom a Andrejkom. Prajeme vám veľa úspechov a radosti zo života. Krásne prázdniny všetkým a tešíme sa na vás opäť v septembri.

          • Poľovníci deťom

          • S našimi žiakmi sme sa zúčastnili krásneho podujatia, ktoré sa konalo v areáli CVČ Domček Krupina. Dozvedeli sme sa niečo o poľovníckych zbraniach, rastlinách a drevinách. Spoznávali sme zvuky zvierat a ich význam v lese. Vyskúšali sme si aj trúbenie na lesnom rohu a pozreli sme si aj vystúpenie sokoliarov. Na záver sme si pochutnali na výbornom gulášiku. Ďakujeme za pozvanie.

          • Vystúpenie pre seniorov

          • Žiaci našej školy spríjemnili chvíle klientom a zamestnancom  DSS Svetlo Krupina a DD a DSS Krupina. Predstavili sme sa im s programom ku dňu rodiny, ktorým sme ich myšlienkami, spomienkami, spevom ale i pekným slovom chceli vrátiť o niekoľko rokov späť. Zaspomínať si na dni mladosti a tešiť sa z každodenných radostí, či už z krásneho dňa, z úsmevu, zo všetkých tých maličkostí, ktoré robia svet krajším. 

            Želáme vám veľa zdravia a životného optimizmu. 

          • Noc v škole

          • Prvá zážitková noc v škole, podporená v grantovej výzve Nadácie SSP, priniesla našim žiakom nezabudnuteľné zážitky v podobe neformálneho zážitkového učenia sa. Žiaci zažili prvý tanečný workshop so skúsenou lektorkou ľudového tanca Magdou Slúkovou a 2 mladými tanečníčkami folklórneho súboru Vartášik v Krupine. Zažili lampiónový sprievod nočným mestom. Hudobný koncert mladých muzikantov zo Sielnice nás roztancoval.

            Zakončili sme to tombolou, kde každý vyhráva. Spolu s našimi žiakmi prežili s nami nezabudnuteľné chvíle aj mladí študenti, ktorí sa v budúcich profesiách stretnú s podobnými deťmi ako sú tie naše.

            Ďakujeme Nadácii SPP, ktorá nám umožnila prepojiť rôzne inštitúcie a komunity v našom meste. Celková výška podpory bola 2500 €.